Followers

Wednesday, March 04, 2009

first button given to me sejak aku masuk group bloggers 2 bulan lepas. Thanks to chekgu bh.

apa-apa pun orang nak kata, bagiku blogging adalah satu cara untuk berkongsi rasa dengan sesiapa saja .Gembira...sedih...marah...hatta merajuk pun! And the top of it, ianya merupakan satu cara untuk melepaskan tension dan menghilangkan stress.(kerja cikgu ni banyak stress la...)


masih mengenai rasa...

sedih...marah...kecewa..???
dalam sedap-sedap mengadap laptop, tiba-tiba....
umi!!!!kereta umi langgar tiang!!!!!!
oh my god.....my daughter yang baru dapat lesen memandu dua minggu lepas buat hal!
biasanya okey je drive.... tetapi malang tak berbau..
petang tadi dia ambik kereta ke rumah kawannya, bila balik nak masuk parking yang luasnya muat 3 buak kereta, boleh pulak dia langgar tiang!!

inilah hasilnya avanzaku...


dan dia cuma kata 'sorry umi.....'

8 comments:

~amANdiEr~ said...

umi,,,yaa bknnya sgaja...
sory lar..pliz forgive me!!
huhu=)

Chekgu BaniHassim said...

aduiyai....
huhuhuhuhu...
sayangnye...dah kene, nk buat camne kan?
besela tu, sblm pandai mmg kne jadi eksiden dulu..

tchersally said...

hohoho~ adyh..walay calarnya x serious..tp hati tuan kereta mesti remuk nih!! x pe..x pe..asalkan tak de yang cedera..

Abiey69 said...

saborlah.... nanti ader yang lebih lagi...
musibah apapun mesti ada baiknya

cikgu_math said...

upp..ada denda!!!
weeken ni basuh kereta...
klu tidak...lps ni tak leh pinjam he.he..

chekgu bh >> betul la...klu tak bg diorg cuba, sampai bila-bila pun tak pandai..

tchersally >>..tak ada remuknya hati .. dah lali lar..ni org yg ketiga buat eksperimen dgn kereta tu..

abiey >> InsyaAllah...

the life of cikgu sue said...

kesiannya...
sabarlah zan.mungkin ada hikmah disebaliknya.

thegame. said...

huhu..alya.. =)

haniey said...

umi..ani wat xdop la teruk g2..juz bumper cabut je.. ;p
and bkn langgar tiang tp tersangkut kt pagar..hehehe..kak ah je x eksiden lg dgn tiang and pagar umah =))