Followers

Wednesday, March 18, 2009

plan lain, lain yang jadi...

aduish...!!!!
aku kena buat analisa untuk peperiksaan februari.
cadangnya
lepas PTK boleh le ngadap computer lama sikit!
tetapi.....
program SPP yg ada dalam komputer bilik periksa hancuss!
kena serang virus...nak buka fail pun tak dapat!
Nak guna program lama (excell) untuk marksheet sebelum ni...semua aku dah delete dari laptop ni, sbb dah ada program baru..
what to do???
......moralnya: walau ada yang baru, yang lama jangan dibuang.....
emmm...
cuti ada 3 hari lagi...
kertas markah bersepah atas meja..
...hu..hu..
kenalah tunggu lagi........
sehingga s/u periksa buat sesuatu dgn program tu! ( mesti selepas cuti...)


so.....
besuk boleh balik kampung
bawa anak-anak jumpa neneknya...

10 comments:

Chekgu BaniHassim said...

wah wah...
mcm alasan escapism je...
alasan yg membolehkan bwk anak2 balik kpg...huhu...

balik kedah ek kak??

cikgu_math said...

chekgu BH>> ish...kite orang terengganu je...kalau nak ...boleh balik hari-hari
itu yg buat alasan tu....

mr.mzn said...

huhuh.. takpe cekgu, ujian2...
hehehe..

tchersally said...

wah!!..lega seh! ingatnye kertas soklan Sally je yg belum selesai..x pe..x pe..kita buat slow2 secara berjemaah ek..ahaks..drive carefully ya sis!!

mademoiselle azieshakespeare said...

balik kampung ~
(termenyanyi ;D)

kirana said...

Itu la nasib cikgu2 ye... Org ingat kn bile cuti sklah cikgu2 ni enjoy sakan. Rupe2 nyer byk keja yg kene buat. Nasib la labuuuuu......

cikgu sue said...

Itulah yang dikatakan,disebalik musibah ada hikmahnya.Yahuu balik kampung.kita orang pun nak balik ganu jugak esok.Irfan dah balik awal-awal lagi.Selamat menjenguk ibu dan saudara mara di kg.

m e E n said...

Walaupon cuti,
tapi masih ade keje yg perlu
diselesaikan ye cekgu.

cikgu_math said...

mzn>> result dah dekat tu..dah sedia ke??

tchersally>> selamatttt...!ada masa lagi!

Azie>> happy..senyum memanjang...tp lepas ni kerja menimbun...

kirana>> itulah nasib cikgu...kan!

cikgu_math said...

cikgu sue>> jom...kita balik kampung!

Meen>> cikgu ni..cuti je yang panjang, tapi kerja tak pernah tak ada..
nasibler...