Followers

Sunday, April 26, 2009

berkumpul tanpa dirancang

Hari Khamis balik kampong….best juga kerana ramai yang berkumpul dirumah bonda.

Che Bah dari Perlis, balik melawat anaknya di MRSM Pengkalan Chepa, then habiskan masa (tanpa Ayah Din ) rumah bonda dua hari…

Che Long & Ayah Long dari Kuala Terengganu, juga pulang ,

Che Da dapat pulang minggu ni, biasanya hujung minggu ada on call, but this week tak ada, because, katanya hari Ahad ni kena pergi ke hospital Kemaman…Hoi…busynya jd doctor!

Meriah betul bila ramai-ramai berkumpul….

Che Ma & Ayah Yi

Che Lah & Ayah Li

Ayah Mi & che Ani

Ayah sir & Che Dah…

Bile dah masing-masing berkeluarga, sekali sekali pertemuan adik beradik mengasyikkan…

Apa lagi pertemuan tanpa dirancang begini….

9 comments:

the life of cikgu sue said...

Meriahnya bila kumpul ramai-ramai gini.Tapi bila dah ramai-ramai gini sapa yang jadi tukang masak.

cikgu_math said...

cikgusue>>
hihi..mlm tu we all angkut nasi goreng kat pasar Jerteh. Kita buli adik bongsu..Dr Nor Dalila...suami dia tak ada, kerja kat KL, boleh lah kakak-kakak buli!

AZANI said...

CM:memang seronok bila berkumpul seluarga ramai ramai nih,mesti kenangan lama banyak diulit semasa berbual.

tchersally said...

huhu..jelesnye..sedeynye..huwaaa!!!!

Neeza Shahril said...

rindunya neeza nak berkumpul dengan adik beradik.. kalau sesekali berkumpul, memang havoc kami ni.. habis semua cerita masa kecik keluar.. especially kat meja makan.. berjam2 boleh duduk makan..

amaLina rusLi said...

hai cik zan~
finally,,kak ina is here,,
HAHA,,
BARu tau cik zan ada bLog~
bilan mau start tulis noveL??=D

cikgu_math said...

Azani>>
betul tu...

tchersally>>
donno what to say...
dua beradik pun okey la..drp tak ada langsung, kan!

Neeza>>
lagi best kalau semua sekali berkumpul...ini cuma sebahagian!!keh..keh..

cikgu_math said...

KAK iNA>>>
mana anda tau saya punya blog erh??
buat ler satu...cik zan nak juga kongsi ngan anak sedara nih!
Novel....ha..ha...ha...kut tak terlawan Anis Ayuni & Aisya Sofea!!

laki cikgu kimia said...

amoyai sonok beno kompol reramey ek..