Followers

Monday, April 06, 2009

Hadiah untuk kami....

11.30 pagi....
selepas kelas, keluar sekejap bersama kak Muni (
dengan kebenaran PKHEM)
ke SENG HENG Kota Bharu
untuk menuntut hadiah kepada sekolah untuk Juara Mighty Minds Peringkat Negeri Kelantan bagi kategori Menengah Bawah.

Hadiahnya adalah:
ACER Desktop Aspire M1201 - 250Y
AMD Anthlon 64 x 2 5000, 2.6 GHz,
1MB L2 Cache
Vista Home Basic

20" LCD Monitor
Acer USB KeyBoard
Optical Mouse


Aku bukannya tahu spesifikasi computer ni...

tapi microsoft office & antivirus hanya diberi untuk trial version je..
lepas tu kena install sendiri.
okeylah....., dah dapat komputer free pun dah cukup bagus...
asal boleh guna jer...

bolehlah tambah desktop dibilik guru.......

harganya??
(RM 1888 seperti yang tertulis di dalam resit.)

semuanya akan dihantar esuk!!!

tahniah untuk Faris, Fareed & Ismail drp 3 setia yang telah berjaya di dalam Mighty Minds Challenge!
Dan membolehkan kami mendapat satu desktop baru!


9 comments:

mademoiselle azieshakespeare said...

waah desktop baru untuk bilik guru?
syok lar :D
tapi leceh la antivirus trial version je

cikgu_math said...

azie>> trial version pun okeyla... desktop free...

Chekgu BaniHassim said...

wahwah...
dapat desktop free utk skola la ye??
tapi kalau bende yg awam atau share2 ni senang nk jadi pusat penternakan binatang virus...

Melawis said...

Tahniah juga daripada saya..kalau tak nak komputer tu leh bagi saya..hi...hi.

cikgu_math said...

chekguBH>>itulah... skrg dah ada 2 biji yg jd pusat penternakan yg sgt-sgt produktif...
yg baru dpt ni nak control sikit... guna password kut!
(ada cikgu-cikgu lain marah ke???)

Melawis>>TQ. hish...kalau boleh ler... nak tambah satu lagi!

UnGu VioLet said...

dtg ambik follower award yer..

zino said...

tahniah utk sekolah cikgu.. dapat free ok lah tu hehe

mr.mzn said...

huhu.. tengok la sapo yg mengajar student tuh..
pn. Narizan key..
cekgu terbaek tuh..

cikgu_math said...

UnGuVioLet>>InsyaAllah...

Zino>> TQ...students yang berhempas pulas...cikgu yg terima ucapan tahniah!

Mr Mzn>> Huhu...Tq!!
you also my great student