Followers

Wednesday, April 08, 2009

hehe...sukanya hari ni...

Hari ni banyak masa free.....
kelas hanya masa pertama, kemudian masa ke-7 dan ke-8
Yang sukenya tak ada relief...hehehe

maka mengembaralah CM hari ni ke alam maya..
baca-baca surat khabar,intai e-mail,
sempat buat e-filing Lembaga Hasil Dalam Negeri...
( nak cakapnya, wireless Bilik Guru dah okey....selepas dua tiga hari down..)
dah tak ada apa nak buat... ( sebenarnya malas nak buat kerja...),
sambil-sambil semak buku latihan pelajar, ter (imbuhan yang memberi maksud tak sengaja) buka blog,
dan ternampak ada satu pesanan yang meminta CM ambil award diblognya
(orang beri kita kena ambil, ye!)


Kat rumah baru buat entry ni....


CM dapat award drp UnguViolet kerana menjadi followernya,
Thanks Sis..
tetapi ada syarat-syaratnya, iaitu:

TIGA syarat untuk menerima award yang di reka khas ini :
(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!
(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper..


mengapa yer?
mungkin
1. Sebab dah beberapa kali masuk tanpa meninggalkan jejak, rasanya dah sampai masa untuk memberi salam dan memperkenalkan diri.
2. Blog yang cantik! ada bunga, ada rama-rama dan banyak gambar-gambar yang menarik!
3. Entry yang pelbagai...ada yang santai , ada yang menyentuh perasaan dan ada juga tazkirah sebagai ingatan.
4. Ceria yang terserlah...... warna ungu violet....warna kegemaran ku, ditambah dengan warna pink dan hijau..
5. Dan yang paling penting....ingin berkongsi rasa dengan tuan punya blog

5 comments:

the life of cikgu sue said...

Wah...minggu gumbira rupanya bagi cikgu math.

n.rooney aka pengupat lara said...

sdak gok jd cg deh....rileks je....tp dale hati hanya tuhan yg tahu.....

UnGu VioLet said...

thanks kak.. keep in touch!!!!

AZANI said...

a ah..ye lah baru sat tadi masuk blog Ungu,sejuk minda memandang.

cikgu_math said...

cikgu sue>> gumbira..hehe

n.rooney>> rileks tu napok jer...yg sebenarnya...???

Ungu Violet>> welcome...

Azani>> thanks kerana singgah. Jemput-jemput lah selalu..