Followers

Sunday, April 05, 2009

try....

Fuhh......
akhirnya sudah boleh surf internet di bilik guru selepas bertahun-tahun , x-es point di SIC menjadi gajah putih...nampah gah, tapi tak boleh digunakan....

hari ini saja-saja On line untuk uji internet...bila pekerja berkenaan memerlukan sambungan internet untuk test setting yang dibuatnya..

bila dapat online.......
saja nak update blog
hehe..


tetapi hari ni betul-betul penat...
selepas seharian berkampung di SMKDAM semalam untuk mighty minds challenge.
penat pun berbaloi jugak!!!
Sila klik disini (untuk maklumat seterusnya),
dan selepas dua hari Tuhan menarik nikmat kesihatan.
(selsema semakin menjauh..... tetapi batuk masih belum mahu pergi.. ..)

Hu..hu..hu..
petang ni ada kelas pengukuhan
kepenatan lagi.....

5 comments:

tchersally said...

Huwaaa!!! laptop Sally masih belum bole connect wifi skolah lg nih!!! Adik computer sedang berhempas pulas mem"bomoh"kan laptop tu..

cikgu_math said...

bomoh ta jadik tu...kena cari doktor pakar...

the life of cikgu sue said...

di skolah boleh.di rumah pulak problem.nasib...nasib.
belum terlewat.Tahniah atas kejayaan kelmarin!!

cikgu_math said...

cikgu sue>>Tq..tapi cikgu pengiring tak dapat apa pun...dapat penat jer...budak yang dapat RM 3000.
Kita cuma dapat desktop untuk sekolah...untuk we all lah tu...he..he..

Neeza Shahril said...

bestnya cikgu-cikgu dibenarkan guna internet di sekolah..
barulah terbuka minda sikit kan kak..