Followers

Thursday, June 25, 2009

sambutan hari cikgu-cikgi...

Baru sempat sambut hari guru peringkat sekolah....

banyak acara yang disediakan... dua tiga hari lepas telah bermula perlawanan acara sukan, karaoke, congkak dsb

hari ni diadakan perlawanan sukan rakyat: bola kampung, cucuk manik, masuk air dalam botol dll... tapi macam tak best je kali ni sebab dah di luar musim...

CM pun join ala kadar jer... otak penuh dengan kerja yg perlu disiapkan..
Dengar khabar Encik PKP dah tanya analisa mid year exam form 3... Analisa untuk form 4 & form 5 dah siap!
Komputer yg ada sistem SPP hanya satu... semalam dah mengadap hingga 4 ptg, & petang tadi CM sorang-sorang dibilik peperiksaan hingga 4 petang..
hehehe... ada orang tanya tak takut ker? ada cerita di situ...
CM senyum jer... takut, tapi buat-buat berani. Kalau tidak bila nak siap? Semua penganalisa memerlukan komputer itu sekarang!!!
'jangan pandang belakang congkak'


10 comments:

AZANI said...

banyak sekolah computer lab jadi tempat tinggal qarin , jin sekaumnya.apasal eh?di pasir gudangpun sama.

cikgu_math said...

dia nak belajar tenologi canggih kut...
he..he.. nanti ada pulak species tu yg jadi bloggers.
musim cik gu menjahit, dia pun menjahit jugak, musin cikgu stapler soalan, dia ikut sama!

tchersally said...

ok la tu kak Zan..silap2 'dia' tolong but analisa form 3..hehe..kan 'dia' dah tolong klip kertas..huhu

"" M.D.F.Z "" said...

huhu..hr tuh pn,masa sy keluar dr bilik gerakan pgws,cg s/u peperiksaan datang melulu..dio katow "meh awk temey sy sbeta..sy dgr bising dlm bilik tuh"kitorg masuk n check2 xdop gapo2..sy x dgr n mungkin x perasaan pn bnyi bising tuh..tp rizzan,yg duk kt tepi sy dgr..alhamdulillah nasib baik x dgr..hehe...yg cerita klip kertas tuh...kertas add math kelas kitorg lah...wuhhh..ngeri tuh...

cikgu_math said...

sally>>
kat meja sally 'dia' menjahit, tau tak? he..he..

Danial>>
'dia' sayang kat 5 alpha...sbb tu tolong klip kertas! jaga-jaga 5 Alpha!!

Abdul Aziz Yusof said...

zang eh..kang dulu mang pelleh royak doh..saikik power

zino said...

salam hujung minggu cikgu

cikgu_math said...

aziz>>
power tu ilang lama doh...
saikik power tu mase dok tganung, lenning dok kote baru, kena cari power lain doh...

zino>>
hujung minggu ni kita sekolah.. ganti cuti raya.

cikgu_math said...
This comment has been removed by the author.
tchersally said...

pembetulan..bukan meja Sally..meja depan meja ust Zahari..meja tu kan baru letak d situ..agaknya ambik dr ,mana ntah..ape2 pun..semoga tak mengganggu..ngeri nih..