Followers

Sunday, June 28, 2009

Award....

hari ni dah siap buat analisa....
rileks sekejap, kerja untuk sekolah kluster sudah menunggu!

boleh CM buka balik peti sulaman.....
he..he..
dan sebentar tadi CM mengembara ke dunia maya
dan
dapat award daripada MeEn.

) Letak dalam Blog anda.

dah diletak pun!! Nanti CM tempal kat side bar pulak!

2) Letak link orang yang kasi award ini

MeEn

Thank you....

3) Awardkan kepada kawan-kawan lain.

CM nak hadiahkan award ni kepada semua blog yang CM baca...' blog yang saya suka singgah' disebelah....
kalau sudi, ambil lah yerr.

********************* xxxxx ***************************

....kadang-kadang perkara se'simple' ini boleh membuat kita teruja!
dan me'release'kan stress yang ada....

Huh...leganya bila kerja siap...
hari selasa akan ada perjumpaan dengan ibubapa.... untuk penyerahan slip exam!!

9 comments:

tchersally said...

sulam laaaa..sulam laaa..nanti ada yg join..kekeke

AZANI said...

cm: saya ni bingai sikit,tempel gambar dia je kan?

m e E n said...

terime kaseh cekgu!
i love ur blog so much!

Abiey69 said...

tahniah kerana kerja siap

nik awin said...

CM,
saya amik dan akan tepek.

Tenchuuuuuuuuuuuu :*

cikgu_math said...

sally>>
sulam kat rumah jer.. kalau buat kat sekolah, takut 'dia' tolong siapkan !

Azani>>
copy je kat blog tu, kalau nak bagi kat orang lain pulak pun okey...

Meen>>
Thank you so much...
I really appreciate it!!

cikgu_math said...

Abiey>>
tahniah diterima...
keh..keh..keh...

Nik>>
terima kasih yer..

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

salam kenal, cikgu..

Kengkawan said...

Congrats on APC.. and 98% of A.. huyoooo!!! salute!!