Followers

Thursday, June 18, 2009

aZamKu ketika ini....

sejak februari 2009 CM berblog..
dan sejak itu banyak kerja-kerja lain ditinggalkan, masa free asyik menjelajah blog!

CM suka sulam tudung bawal..... tetapi selepas Feb 2008, tak ada sehelai pun yang siap di sulam........

CM suka menulis,dan hasilnya disimpan di dalam satu folder khusus di dalam komputer ... tetapi mukasuratnya tidak bertambah-tambah sejak beberapa bulan yang lepas..


hari ini CM cuba menjahit semula... sulam bunga pada baju kurung, dan harap-harap ianya dapat disiapkan...
kemudian, minggu lepas terbeli pula dua helai tudung bawal kosong, konon-kononya nak jahit shadow stitch.... semoga ianya juga dapat disiapkan.....

jadi.....
CM Kena kurangkan masa berblog.
woo woo wooo....
BOLEH KE?????????

11 comments:

tchersally said...

tak bole..tak bole..hikksss..

AZANI said...

blog sambil nyulam tak boleh ke CM?

cikgu_math said...

tcherSally>
hu..hu..kat sekolah dah tak boleh....
boleh....kena kurangkan masa tido..kan!!

Azani>
Boleh.....
tapi satu kuntum bunga dalam tempoh satu jam... lawatan ke blog lagi banyak mencuri masa...

arazma @ ami m said...

hahaha..azam yg mencabar tu.... saya pon menghitung hari nak mula sem balik...kena tumpu banyak kat study.... ketagih blog ni....

cikgu_math said...

ami>>
ami pun !!!
Ha..ha.. kita serupa....
lagi pun klinik kat skolah dah dibuka...
ramai pelajar kena masuk ICU matematik ni...

TokNabe said...

Hehe.. sambil mengadap blog sambil menyulam. Agak2 boleh buat ke.

arazma @ ami m said...

hahaha..ade misi baru.. yg kat ICU tu lg penting...klu x, siap le kena jawab masa postmortem mayat x masuk ICU tuh....

cikgu_math said...

tok Nabe>
Kalau menyulam sambil mengadap blog, alamatnya blod dah habis dijelajah, sulam satu pun tak siap!
tarikan blog lagi kuat tok!!

Ami>>
tu yang otak bercabang ni...nak ke arah mana tak tau??

the life of cikgu sue said...

CM
Jom kita sama-sama menyulam.Blog jangan tinggal!

Neeza Shahril said...

sacrifice something to gain something else..
tudung bawal bersulam memang cantik kak ;)

cikgu_math said...

cikgu sue>
yupp...( dengan semangat berkobar-kobar )

Neeza>
cantik.... padan dengan harganya..
sbb tu sulam sendiri!