Followers

Tuesday, June 02, 2009

BBQ....

selepas pertemuan dengan lawyer yang tak memberi apa-apa berkeputusan
akhirnya kami anak beranak memecut balik kampung..... rumah bonda. Apa-apa berlaku, di sanalah tempat mencurah rasa................

Acara BBQ, selepas waktu maghrib, di perkarangan rumah bonda....
walau pun bukan semua berkumpul, tetapi sekurang-kurangnya masih kuat ikatan antara kami...

menyediakan bahan.... ikan ayam & sotong ! Thanks Che Ma!


sessi membakar, sambil menadah pinggan...

masih membakar.... walau pun sebahagiannya sedang menjamu selera


menjamu selera...


dan menghabiskan apa yang ada...


sehingga licin..... dah semuanya kekenyangan
seawal jam 7 pagi tadi, we all dah bertolak balik ke KB, dan jam 8.30 pagi sudah sampai ke SKKK 3 untuk melunasi kelas tambahan Atiqah.


11 comments:

the life of cikgu sue said...

seronoknya ber BBQ.Lama dah tak buat rumah mak,sebab acara ini mengembalikan ingatan kami kepada arwah ayah dan nenek yang sangat suka ayam bakar.

Monkey D Luffy said...

eh

ko yg mana satu?

AZANI said...

errrkkk,alhamdulillah, kenyang tengok gambar.

zino said...

meriah tu....

Rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™

cikgu_math said...

kak Na>>
juga boleh menghilangkan resah & tension

Kapten>>
biasanya blogger tak interframe..
kalau ada pun kecik sangat.....

Azani>>>
sb tu masukkan yg dah licin... supaya dah rasa kekenyangan, kalau masuk yg masih terhidang penuh...kut-kut ada yg terliur tak boleh tidur.. he..he..

Zino>>
merah...cara tersendiri.Sb tak ramai yg sempat balik bercuti kerumah bonda,

Rantong>>
TQ,
singgahlah selalau... pintu sentiasa terbuka!

m e E n said...

Bestnye Cekgu.
Selamat Bercuti ye wahai pendidik
anak bangsa.

arsaili said...

salam kenal..wahhh bestnya ber bbq....sedap bonar nampak nya

cikgu_math said...

MeEn>>
bukan cikgu pun bercuti lah jugak...

arsaili>>
TQ kerana singgah.

Chekgu BaniHassim said...

alaaa...
tak close up...
len kali, kasi close up sket makanan tu...

arazma @ ami m said...

sedapnya... mesti seronok dan meriah ngan kuarga besar macam ni....