Followers

Monday, May 18, 2009

Aduish...PTK !!!

Dah ada ke buku rujukan untuk PTK T3...untuk DG 44??
huh...
kalau ada pun mungkin tak sempat untuk buat rujukan PTK bulan Ogos nanti!
Kalau sempat pun, mungkin CM tak baca....
kerana kata orang baca atau tidak, resultnya adalah sama!
mungkin juga betul....dan mungkin juga tidak....

PTK yang lepas
CM masuk dewan dengan tangan kosong dan otak kosong!!

apa-apa pun, Jom kita pakat daftar semula untuk PTK Ogos nanti!
semoga result III, III kali ini, bertukar menjadi IV, IV nanti! Boleh naik gaji ......

12 comments:

shinrei said...

baca jgn tak baca...hehehehe

cikgu panji said...

kita senasib.hehehe
Nasib baik tak dpt ii - ii

ShinSekai said...

gambateh cikgu dapat IV-IV!

cikgu_math said...

shinrei>>
wawawa....
dia dah dapat IV, IV...nak baca apa lagi!!!
tunggu naik gaji la...

CP>>
erm...kita serupaaaaa....
cuba lagi ogos ni yerr!!

cikgu_math said...

shinsekai>>
Ula..la...la..
dapat IV,IV....dapat naik gaji!!
tapi tak dapattttt...

tchersally said...

CM,
Sally join August ni bole??hehe
Shinrei dah dpt 4 4?

the life of cikgu sue said...

Baca tak baca result sama aja.Boleh tak kita buat rayuan macam pelajar pmr,spm,stpm buat.Tak caya pulak rasanya dengan result tu.hu..hu

nik awin said...

tunggu ogos..kita ambik semula..dan seterusnya tahun depan..dan tahun depan..dan tahun depan..dan tahun depan

cikgu_math said...

sally>>
you r welcome
periksa jer tau!
study malasssss.....

yeah...shinrei dah dapat 4,4!

Kak na>>
Eh....boleh!!
tapi bayarannya kalau tak silap RM 200.
( untuk yg tulis essei dulu tuh )
tak payah rayu....kita ambik exam lagi...macam buat pesta la pulak...pesta PTK!!

shinrei said...

Kak Zan,

dulu dapat umum 3, khusus 4. Baru ni alhamdullilah dapat 4 untuk umum. So, bleh pencen dari PTK wat sementara waktu.

Yang lawak, semua paper bleh 4 tu wat dalam masa 20 minit! nasib jer sebenarnya..

xiiinam said...

ckLah ...
Bulan mac hari tu tak ambik pereksa ponnnn...

Ni baru nak daftar dan sedar semula..
(Harap kesihatan tak terganggu lagi macam yang dah 'terlepas-terlepas' dan melepasss....


Borang baru nak isi ni..
Rasa-rasa untu paper khusus ni tak mau ambik 'pengurusan p&P' lagilah
masa DG41 dulu-dulu dapat III manjang untuk paper ni....nyampah!!!paper umum dah cantikkkk dah dpt IV. Grrrr... (errrr...tak baca pun...pegang buku je, selak sana selak sini..hi..hi)

untuk DG44 ni nak ambik paper yang pelik-pelik sikitlah rasanya...
biar padan muka depa...eh...muka ckLah lah....!!!

cikgu_math said...

nik awin>>
musim baru ni dah tak boleh,
kalau dapat 3,3 - sekali lagi peluang untuk baiki jadi 4,4.
sape yang dapat 1,3 - kena hadiri kursus untuk baiki result..maksimum 3,3.
kalau nak exam jugak lepas tu..kena reset result jadi 0,0 semula.
Ada berani ke?
itu baru dengar-dengar kata...confirmnya belum lagi........

CkLah>>
orang kat pengurusan sukan mudah...
tapi untuk kita yang kali bangku tangan siku ni... mana nak mudahnya...