Followers

Monday, November 16, 2009

my new lappy...

tengahari tadi dah beres semua kerja penandaan kertas.
huh..betul-betul lega!dalam dua minggu ni semua kerja bertangguh, hinggakan komen di n3 yang lepas tidak berbalas..Thanks semua!
Dan nasib baiknya dalam seminggu ni, anak-anak diUNITEN & UiTM dah mula cuti... urusan masak memasak dipikul oleh mereka berdua. Apa nak jadi pun kira okeylah.. adik-adik balik sekolah dah ada makanan.

Balik dari mesyuarat tadi, CM tidak terus ke sekolah.. tapi ke kedai komputer. Ingat nak tengok-tengok laptop baru.. menggantikan laptop yang rosak di kedai komputer baru-baru ni... Hantar ke kedai untuk reformat sbb terlalu slow,tetapi jammed terus!! Laptop masih dikedai tu... cuma mereka yang called mengatakan laptop dah rosak... apa nak buat, walau pun dalam hati membara jugak....Sabar CM!!!! mujur jugak umur lappy tu dah lama...

Dari tengok-tengok, akhirnya terlekat satu...habis lah duit simpananku..
CM dah ada laptop baru....he..he..he...rajinlah update blog nanti!
Lagi pun next year Akiff dan Aliaa akan masuk U, kena beli jugak untuk dia orang....so yang ni kira advance untuk dia orang... itu pun masih kena tambah lagi satu.....

Next year CM kena guna Laptop sekolahlah pulak... hu..hu..

8 comments:

xiiinam said...

Selamat membaharui laptop...ha..ha..




Kertas SPM pula menunggu ni CM...

Jard The Great said...

uwaa.. da lama tak singgah sini... hehe.. at least ade laptop kan? kan?

laki cikgu kimia said...

patot la entri kali ni bau kedai.. :P

TokNabe said...

Masih berbalut plastik lagi ke? Laptop dah wajib buat budak2 nak masuk u sekarang ni...nak tak nak sebagai ibu bapa kena sediakan juga utk diorang.

a kl citizen said...

assalammualaikum

best nya dapat benda baru

AZANI said...

laptop baru....bagus.....jgn lupa broadband sekali....baru senang serve....walau di mana...

cikgu_math said...

cklah>>
CM tak mengajar menengah atas..
boleh relaks la..
proses nak memburukkan laptop baru pula he..he..

Jard>>
ya betul!!
at least ada laptop...nakmenjeljah pun senang nanti..

Am>>
Kalau boleh,Cm tak nak buang platik pembalut.. biar bau kedai sepanjang masa!

cikgu_math said...

Tok Nabe>>
Dalam plastik lagi ni..
kalau boleh keyboard ni pun nak balut..ha..ha..

AKLC>>
best jugalah first day ni...anak-anak pun berani tengok jerr... tak berani nak guna lagi..he..he

Azani>>
Broadband... CM guna streamyx wifi.. okeylah... dimana saja..asal dalam rumah