Followers

Wednesday, July 01, 2009

ini untuk anda.......

CM masih dalam mood gembira kerana hal semalam.
dan CM ingin kongsi kegembiraan ini dengan kawan-kawan yang selama ini banyak memberi sokongan.
Thank you very much..
chekguBH
tchersally,
Abiey69, Cikgusue ,cikgupanji,Neeza, Nik Awin
dan sape-sape yg suka singgah blog CM, yang sudi jadi kawan CM...
(Sorry..dah tak larat nak link)

CM hadiahkan ini....
'THANKS FOR BEING CM'S FRIEND'
sudi-sudikanlah ambik yer...
dan jadikan hiasan dinding rumah anda!!


dan semalam juga CM telah hampir siapkan projek sulaman CM....
sulaman di baju kurung ... baju korporat SIC tuh...

tak boleh nak sulam banyak sangat, nanti nampak macam remaja pulak...


close up sikit... bunga kuning... daun hijau dan manik kuning...


tak jelas gambarnya.... kamera cap ayam...
kena pinjam SLR tchersally baru jelas!

dan projek seterusnya.... shadow stitch tudung bawal....
(opps.... plan operasi untuk cluster school belum buat lagi.... he..he.. )
(kiv dulu tudung bawal)

15 comments:

AZANI said...

cm:sama sama , hari ini hari cm esok hari saya,kadang kadang dengan kata kata nasihat serasa separuh beban terasa terangkat.
saya juga berterimakasih pada cm kerana sudi menjadi teman blogging.

AZANI said...

rasanya bakat sulaman cm ni boleh buat duit nih.

tchersally said...

thanx CM..I appreciate it!

m e E n said...

Cekgu!

Terime kaseh banyak-banyak.
Terharu sangat.
Tidak ku sangka cekgu sunggoh
berbakat.

cikgu panji said...

terimakasih byk2.saya menghargainya

cikgu_math said...

Azani>>
hanya itu yg kita mampu... at least dapat meringankan beban kawan lain...

Azani lagi..
masa terlalu cemburu utnuk buat duit tu...

sally>>
thanks krn berongsi..
dialam maya dan alam nyata!

cikgu_math said...

Opps.. silap eja tu.. 'berkongsi' yg betul
MeEn>>
ur welcome Meen..

CPanji>>
itu sj yg dapat dikongsi..
terimalah seadanya yer!

zino said...

terima kasih... award dah di bawa balik...

pB said...

thx kak zae


nanti pB ambik tepek kat blog pB


memae ado bakat menyulae..
buleh buat pitih tu musing musing nok rayo nie

xiiinam said...

hu..hu...hu..


nak baliklah.....



sob...sob...sob....

TokNabe said...

TQ... nanti saya amik, ... la ni tengah musim sulam menyulam rasanya, kat sini pun ramai yg try mengasah bakat menyulam ni.

cikgu_math said...

zino>>
ur welcome..

pB>>
nok wat pitih..
ho..ho..
nak siap sehelai berminggu-minggu simpan dalam peti..

CkLah>>
Cklah pun kawan CM..
nanti kita buat yg istimewa pulak...jgn sedey..
(sorry... tak termasuk nama tu...,)

tokNabe>>
sebenarnya se muanya ada bakat... cuma kena try jer..baru tahu!

Mr PenyuBiru said...

eh! nama aku pun ade. timer kasih yer. terharu plak rasanya. kalu award tu dijadikan projek sulaman,menarik gak tu.sulam kat baju ke.hehe.. pepehal mekasih berbanyak yer..

the life of cikgu sue said...

Cm.
Tima acih.
Cemburunya tengok sulaman tu.
sekarang ni tengah berpantang.Tak boleh menjahit.kepala masih tak stable lagi.

arazma @ ami m said...

tq cm.... pas baik dari denggi ni, banyak yg dah tertinggal...