Followers

Tuesday, July 14, 2009

ia hilang lagi.....

Web Page Counter.......
ni dah kali ketiga gadget ni di tampal kat sini....
sentiasa ghaib.... entah kemana...
harap-harap kali ni tak hilang lagi
agaknya sebab sebelum ni CM curi masuk melalui blog kawan tak minta permission
hari ni nak minta permission...
CM masuk ke laman Web Page Counter melalui blog cikgusic.... tak marahkan tchersally???

tapi sedey....
kena bermula dengan nombor 1 balik...
Tak best nak tengok!!

apa masaalahnya yer?
siapa yang boleh bantu??

3 comments:

zino said...

tak apa la cikgu kan suka kira.. dan nak kira tu bermula dari satu kan hehe

cikgu_math said...

zino>>
tak seronok la kira dari no 1
kira nombor besarkan best,
nak kira duit pun macam tu jugak, kan?

tchersally said...

CM,
lorrr..ilang?? uish..kena back to no one la kan..tak pe..nanti kita masuk..keluar..masuk..keluar..blog CM bg nombor tu cepat bertambah naaa..

aishh..tak de masalah..sila2..yg Sally punya ni (amboi! Sally punye??..haha prasan! )ni okay ..x pernah buat hal lagi setakat ni..lg pun simple je kan..kan..less is more!! hikkss..