Followers

Saturday, December 05, 2009

layan jerr..

kerja sebenarnya masih menimbun....
baru siapkan markah untuk final exam form 1 2009.... dah rasa beban terlepas!!
sedangkan kerja-kerja untuk 2010 belum bersentuh

hmm... CM kena siapkan rancangan tahunan dan Modul P&P untuk form 2..... dah banyak kali google dalam internet, tak ada pulak! kenalah taip sendiri...
Laptop baru ni tak tahu nak cari equation editor kat mana.. belum di install lagi, sedangkan biasanya di datang sekali dalam ms office.
macam mana nak menaip untuk modul P&P matematik??? ada yang boleh tolong CM???

Last-last, CM layan jerr movie yang ada ...,malam tadi dah tengok the Proposal.
masih ada banyak lagi.. termasuk drama korea Iris..he..he..
Kalau betul-betul layan... tak berbloglah CM.

Dulu masa ada bibik... hari-hari dengan drama korea....
Missed bibik for that part!!!

7 comments:

kakcikseroja said...

Salam CM..

kakcik tak pernah ada pengalaman 'berbibik' jadi bila kakcik yang jadi bibik ni sakit.. susah jadinya.... :)

cikgu_math said...

kakcik>>
cepat-cepat sihat....
jangan kerja spt bibik... nanti sakit balik.
berehat banyak-banyak!

Yunus Badawi said...

Lepas ni kalau dah siap modul tu boleh uploadlah kat google. Jadi senang sikit kalau ada cikgu math lain yg nak ikut buat panduan hehehe

Anak dara saya dah kena penyakit drama korea ni. Sanggup dah buat kerja lain bila dah asyik tengok drama tu huhuhu

cikgu_math said...

YB>>.
saya berjangkit drp anak-anak juga ...tapi belum parah lagi..
tak sanggup nak habiskan beratus-ratus ringgit untuk CD.
cuma tengok mana yang ada... he..he..

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
zara belum tau kena mengajar apa~
kat sekolah melambak cikgu yg opsyen Kimia&Math~

dengar2 GPK1 nak suruh Zara mengajar KH sebab sekolah tu takde cikgu KH~ hehehe~ seb baek pernah mengajar KH time jadi KGSK. Kalau betul dapat, redha je la~ err..boleh tak agaknya nak request subjek dari GPK1 ek?

cikgu_math said...

zara>>
semua boleh.... sbb cikgukan untuk mengajar!!

AZANI said...

cm, selamat menyiapkan modul...