Followers

Thursday, December 17, 2009

Anda boleh bantu saya??

CM masih merangkak dalam penulisan modul P&P ni...
kerja macam semut! lebih slow daripada siput!!
nak menaip nota dan soalan math payah giler guna window 7.... equation editor tak jumpa!!
google dalam internet,
bila nak install semuanya  kena berbayar!
huh... macam mana nak taip fraction, square root dan semua simbol math  ni....

Alahai....
Siapa tahu macam mana nak cari equation editor dalam window 7??

Dan......anda yang sedang  membaca ni...
boleh bantu CM... macam mana nak install equation editor free???

10 comments:

tchersally said...

Maaf sis..Sally x bole nak bantu..uhukss..

xiiinam said...

Err...err....er...
ckLah garu-garu kepala ni kakZan...




:)

laki cikgu kimia said...

maaf. saya klasik fm. heee..

HASNAH said...

Kak cm, saya rasa boleh guna yg trial download punya yg leh guna selama 30 hari..surf intenet, taip trial equation editor..cuba la...

n@m@n said...

sebab window 7 baru lagi kot..kalau yg lama mesti ada cracks kat internet

AZANI said...

salam cikgu,
XP pun masih terkial kial,ada 7 lak...laaa...maaf, cikgu....

cikgu_math said...

sally>>
yup!

Cklah>>
CM tahu... Cklah ngajar BM , mana nak dekat-dekat dengan benda alah ni!

Am>>
Klasik??
Huh... boleh percaya ke?

cikgu_math said...

cghasnah>>
dah cuba... yang ada math type..susah sikit.. dala window lain!tak boleh masuk dalam word.
Kena cut & paste. Lepas tu banyak betul kerenah bila nak paste tu...
Erk..mungkin CM tak mahir guna benda tu

cikgu_math said...

naman>>
tu la... rasanya nak tukar balik guna yg lama


Azani>>
Tak sempat nak kejar!!!

anismi said...

kena cari yang pro.. kalau tak, tak leh wak kerja lah nampaknya....