Followers

Tuesday, August 18, 2009

trial exam PMR

Trial Exam PMR sudah bermula...
hari ni dah masuk hari ketiga


Adui.....
tengok pada students yang ambik exam tu, nampak gayanya cikgu yang terlebih tension..
they all relax jerr..



dan ada yang masih sempat bermimpi semasa menjawab soalan....

kawan-kawan diluar sana,
sape-sape yang sudi hantar soalan trial PMR negeri masing-masing, CM sangat alu-alukan....

11 comments:

a kl citizen said...

bagi alamat sekolah...
nak tukar2 gak soalan

saya

Normah Mispar
SMK Taman Setiawangsa,
54200 Kuala Lumpur

::amruhenshin:: said...

hurm~
teringat zaman PMR kat SIC dulu~

"" M.D.F.Z "" said...

rmainya batch PMR 2009..beratus-ratus-ratus...hohoho..anyway,mgkn tgh honeymoon lagi kot...lps rslt trial,kalo xda improvement jgk x tahu la tu...

cikgu_math said...

klc>>
okey... nanti sy hantar

my add
Narizan Husin
Maktab Sultan Ismail
Jalan Telipot
Kota Bharu
Kelantan

cikgu_math said...

amar>>
still in your mind??
and your friends kena kurung luar kelas masa math sbb masuk lewat main PJ!!
Huh...sudah jadi kenangan!!

Danial>>
224... 2x ganda drp your batch.
Honeymoon lagi kerrr???

Zaidon said...

Salam Cikgu.. agaknya soalan tu senang sangat kot, tu yng student tu sampai tido tu :)

::amruhenshin:: said...

hehe..cikgu ingat lagi ek..
malunya..

TokNabe said...

Periksa = mimpi ngeri tapi kalau tak ada peperiksaan tak akan jadi saya seperti hari ini.

:D

cikgu_math said...

zaidon>>
ye lah tu...
tapi kertas jawapannya tak bertulis..he..he..

Amar>>
Yes... still in my mind!

Toknabe>>
periksa yang buat budak takut!!

Wakuba Today said...

Ambik soalan trial sabah di blog kami...http://wakubakini.blogspot.com

ShinSekai said...

tiru tuh!