Followers

Wednesday, August 12, 2009

Dia cabut juga akhirnya...

lagi kisah anak teruna CM.....
Tiba-tiba dia call suruh menjemputnya di KB Mall.

Hanya sempat 3 hari kena kuarantin, hari ke empat dah chow,
katanya mintak nak balik dengan doktor.
and then doktor buat fully check up, dan dia dilepaskan balik..ho..ho..

Kat rumah pun boring, sbb orang lain semua kesekolah!
Study jauh sekali wp SPM just around the corner
entah apa yang dia buat sorang-sorang,
Tetapi balik dari sekolah petang tadi,
CM tengok PC kat rumah yang sudah dua bulan KO ,
hidup semula!

Ingatkan dah nak buang PC tu, nak ganti baru hujung tahun ni...
Dah 10 tahun umurnya..... dah upgrade berkali-kali!
Hinggakan kedai komputer pun nasihat tukar yang baru!

Alhamdulillah..
selamatlah duit buat sementara waktu ni,
Anak-anak pun tak berebut Lappy ni dengan uminya untuk online!

7 comments:

misz A.C.C.A said...

umi... u shud read blog ur anak teruna a.k.a my adik laki...huhu

ka ah glak guling2 bace....

u shud read it! seyusly!

Chekgu BaniHassim said...

ade hikmahnye jugak dier kene kuarantin...
elok jugak pc tu yea??
hehe

n@m@n said...

selamat duit akak..hehe...dh berusia bebenor tuh PC..akak klate kt mana? sy p. puteh..

TokNabe said...

Semoga 100% okey. Siapa tak boring kalau kena kuarantin...... tak tau nak buat apa.

mr.mzn said...

cute nya nama Lappy.. hahaha

cikgu_math said...

kak ah>>
dah baca...

chekguBH>>
PC lama... untuk sambung internet ok lagi!

Naman>>
selamat...tapi tak tau lah lama mana benda tu ok.
Opp...Akak di KB, area Kubang kerian.

cikgu_math said...

TokNabe>>
insyaAllah selamat segala.

Mzn>>
kawan baik tu....