Followers

Sunday, February 22, 2009

sempat. lagi!

sempat lagi nak update blog..

pagi di sekolah, petang kat PPD, dan balik dengan bebanan kerja yang banyak yang perlu dibereskan...cikgu-cikgu math form 1 taulah kalau sebut ujian kemahiran mengira. Soalan tak banyak mana, tetapi nak key in data untuk setiap pelajar dalam masa seminggu. huh!! Belum buat pun dah penat!!!!

sebenarnya buka ni, untuk lihat blog maktab , kut-kut ada majlis penyampaian watikah perlantikan pengawas....... tak ada lagi.. hu.....hu.....sibuk betul cikgu-cikgu SIC!


Anyway, majlis pagi tadi boleh dipuji...On time! Aturcara pun okey...siap dengan gamelan lagi...kelas gitu!


Tahniah untuk Ketua Pemimpin Pelajar, Mohamad Danial Fitri dan anak-anak buahnya. Ramai pengawas-pengawas baru yang berwibawa, esp form 4, anda semua yang akan mencorakkan kepimpinan pelajar diSIC nanti.

dan satu lagi, cute cenderahati untuk tetamu jemputan...macam buah plastik...

3 comments:

"" M.D.F.Z "" said...

aish!timo kasih cg!!!

CJ said...

slmt key-in data kak. hehe. jgn sampai juling mata. :)

cikgu_math said...

MDFZ >> sama-sama.

CJ >> belum nak key in lagi...tengok worksheet tu pun dah nak tertidur!