Followers

Wednesday, February 04, 2009

DINNER LAGI....

malam ni dinner lagi...Dinner untuk guru-guru PMR 2008 di Restoren Payang serai...

Ahad 8hb ni mungkin ada lagi dinner...
jamuan pelajar cemerlang bersama guru PMR 2008. Walau pun sudah di dalam perbincangan, tetapi pagi ini baru confirm nak buat....
Penat woo......nak uruskan semua perkara dalam masa yang singkat!
Hari Selasa 10 hb , ramai yang dah nak meninggalkan SIC, so terpaksa juga adakan pada hari Ahad. Dalam masa dua hari....mana nak cari sponsor... nak kumpul dan tentukan pelajar yang akan hadir atau tidak....nak buat surat makluman untuk parents. Nak tentukan tempat...pilih menu... susun agenda..... panggil jemputan dsb.
Esuk khamis, lusa dah Jumaat & Sabtu, cuti... then Ahad will be coming...
InsyaAllah....semoga semuanya akan berjaya!!!
Hope this is the last event yang berkaitan dengan PMR 2008. Dah betul betul penat nak complete dan habiskan tanggungjawab s/u kecemerlangan PMR 2008.
( Still in memory....jamuan pelajar cemerlang PMR 2007....cikgu hanya bawa diri untuk makan di Grand River View Hotel.... Yang lain 100 % students yang uruskan.....
PMR 2007 : THE BEST BATCH IS YOURS!!!)


Kerja untuk 2009 dah bertandang dan mengetuk pintu. CORRIDOR OF FAME!!! Nampak macam tak banyak kerja........ rupa-rupanya....(Tak terkata??? ). Tapi.... kalau tak buat pun orang tak tahu.....kan...kan...kan...!
Semoga tanggungjawab yang diamanahkan dapat dilunaskan dengan berjaya untuk 2009 ni... AMIN!

8 comments:

Abiey69 said...

Bestnya... tak ajak kita ke.. baca doa ke apa ke... tukang ambik gambor pun jadilah... dapat merasa makan kat hotel tuh

cikgu_math said...

nanti kita tanya boss kita....boleh ke tak boleh
Kallu buleh kito beri surat jemputan deh!

mademoiselle azieshakespeare said...

dinner? nk join gak, eheheh ;p

tchersally said...

wuhuuu..makan laaaagiiii..

"" M.D.F.Z "" said...

alhamdulillah...proud to be batch PMR 2007!!!
nway,thanks cikgu....

cikgu_math said...

Mademoiselle
nak join??? tunggu ada students sendiri dulu...

tchersally
makannnnn....
tengok tuan la..
tp kalau di beri pilihan, tak ada dinner pun tak ape, kerja banyak sangat...kesian pulak dgn students sbb dah janji masa dpt result dulu

MDFZ
you all yang start, we all just follow...this year utk SPM lak. OK?

Z.P.R.O™ said...

nk jela etep eyh...WE R always proud to be a student of PMR07...kuang3..

cikgu_math said...

stay still...
then we are going to be proud of you after result SPM nanti...