Followers

Thursday, September 03, 2009

hero tok ggaduh!!!!

alhamdulillah.....
sehari suntuk hari ni digunakan untuk key-in markah dan buat analisa Trial PMR.
lega rasanya bila semuanya dah beres...

Cuma yang tak beresnya adalah pencapaian pelajar.
target straights A's 102 orang...
yang capai hanya 13 orang daripada 224 calon tahun ni....

cikgu-cikgu dah lari pecut 100 meter,
tetapi di orang masih berlenggang dengan santai!
begitulah bila dapat semua anak lelaki ni.....
semuanya last minute!
Hero tok ggaduh!!!!!

Cuma,
cikgu yang berdebar siang malam.....................!

11 comments:

::amruhenshin:: said...

salam.
betul cikgu,saya masih ingat.
dulu trial saya kat SIC dapat 3A je.
truk kan?
tapi Alhamdulillah dapat 8A..
cikgu,ingat nak melawat SIC tapi macam agak busy,taktau nak ajak sape jugak.
tolong kirim salam kat ustazah mazuraini ye..

zino said...

inshaAllah mereka semua akan berjaya....

n@m@n said...

saya sama gak dgn ::amruhenshin:: ..hehe..

trial 3A, alhamdulillah 8A pas tu..

hero mmg tak gadduh..especially si hero-hero..

Tp si hero-hero tu jgk ramai yg kecundang

Pn Kartini said...

Salam Kak..
Memang sebpaagai pendidik rasanya sedaya upaya mendidik ..sdgnya ank muridnya..seolah masih terus dibuai mimpi..
Semoga nanti berkat usaha guru membuahkan hasilnya..:)

n.rooney aka pengupat lara said...

ha3 biaso la bdok2 laki....sy dlu gitu gok maso pmr tp spm loni xleh dh wak gitu......sabar je la cg....t kasih cg aja sy math maso 3setia 2007 lu...alhamdulillah bleh A mso exam sbena....

TokNabe said...

hero tk ggaduh.. tapi kalu last2 penat nak hambat.

Semoga semuanya suksess.

cikgu_math said...

Amar>>
yes!!!! you were one of that heroes.
datanglah ke SIC...
insyaAllah i'll tell her.

zino>>
harap-harapnya mereka sedar sebelum terlambat!

cikgu_math said...

naman>>
betul tu...
hero ramai juga yang kecundang

pn kartini>>
hanya cikgu yg dapat rasa perasaan itu....

cikgu_math said...

n.rooney>>
belajar dari pengalaman... PMR boleh! SPM jangan!!!

Toknabe>>
lelah tak po kalu dan hambat...
takutnya rebah tengah jalan..tok dan tiba ke garis penamat!!

KamiKreatif said...

diorang tak nampak lagi mcmne susah masa depan. alam remaja, mcm saya. hehehe

DaHLia said...

samalah cikgu, anak2 sy di sekolah pun...sampai pening sy dibuatnya...xsampai sebulan jer lg (tolak cuti sakan etc), masih nk main2... kelmarin abis kena mengamuk dgn saya sampai satu sekolah dgr..kecewa sbb masih tiada kesedaran...kami guru2 f3 ni dh btungkuslumus tp mereka masih rileks, langsung xde kesedaran...