Followers

Wednesday, September 09, 2009

amin......

hari ini agak rileks....
masuk kelas untuk latih tubi... dan sempat lagi buat kelas tambahan untuk pelajar gred C & D.
Sampai terlupa ada mesyuarat AJK Penyampaian KWAMP ....
hinggakan terpaksa di panggil melalui telefon. Adui... CM betulbetul dah jadi pelupa!
(
maafkan saya wahai PK HEM ....eh...eh..dia tak baca pun blog ni....)

Sebelum itu ada perbincangan AJK Kecemerlangan PMR dengan kaunselor. Kami (Sir pathi, YM Tg Muni, Ustz Fittriyyah, Su Samanaih dan CM) berbincang pasal perancangan program untuk calun PMR, bermula 10/9/2009 sehingga hari PMR, termasuk 2 hari cuti diantaranya...
Program full...
yang belum pasti hanyalah commitment pelajar!

Inilah yang dikatakan guru lebih laju dari pelajar....
semoga Allah kurniakan kejayaan kepada mereka hasil dari kesungguhan kami.....
Amin.......


7 comments:

Neeza Shahril said...

takpe kak.. yang pasti segala usaha akak dan guru2 lain mendapat keberkatan dariNya..
mungkin sebab tu lah ramai anak cikgu pandai2..
ada jugak la yang sebaliknya kan ;)

sonata anak kancil said...

salam - kwamp dah habis bagi...prog lepas PMR sdg rancak dibuat oleh kaunsleor & kuncu2nya...prog anakku sayang sdg rancak juga dilaksanakan ( latih tubi - selagi tak exam )- cikgu lebih laju dari murid jg...

arsaili said...

salam..dah buat kue raya?

ShinSekai said...

sye dh lepas :P

n@m@n said...

kdg2 cikgu lagi slow drp pelajar..hehe

btw, ape cerita ngan k. sally kak??tetibe je private blog???

xiiinam said...

calun PmR kata;"cikgu,kami nak muntah dah dengan latihan demi latihan"


hmmmm....depa tak tau,cikgu yang dah loya-loya menyedia item dan memeriksa latihan intensif terancang mereka....

cikgu_math said...

neeza>>
insyaAllah..

sonata>>
program macam-macam nama... budak macam tu jugak!

arsaili>>
kuih raya??
belum lagi....buat ke beli?
belum decide lagi...

naman>>
itu masalah besar...

kak sally? kak zan pun tak tau.. nanti kita tanya...

cklah>>
biarlah di muntah cklah.. kita dah lama muntah...