Followers

Tuesday, December 28, 2010

Semuanya bertindih....

mesyuarat berterusan...
Hari ini mesyuarat Guru kali pertama, dan pembentangan senarai tugas guru untuk tahun 2011.
Besuk ( Rabu )  akan diadakan mesyuarat Kurikulum dan Mesyuarat Panitia Kali pertama
mesyuarat KoKurikulum akan di adakan pada hari Khamis
Hari sabtu adalah hari pendaftaran pelajar tingkatan satu ke SIC, semua guru diminta hadir!
Dan hari pertama persekolahan, P&P akan bermula, keadaan kelas semuanya mesti tip-top.... form teacher dan pelajar kelas masing-masing harus membersih dan menceriakan kelas pada hari sabtu...

Semuanya bertindih...
rancangnya besuk nak balik kampung, ke rumah bonda untuk mengambil seluar sekolah Naseef..
Hari Khamis akan diadakan Pendaftaran Adam untuk masuk ke darjah satu
Dan Sabtu pentadftaran Iqah untuk masuk ke tingkatan satu....

Kalau lah boleh badan dibahagi dua... masaalah akan boleh selesai....

6 comments:

~ yus ~ said...

Moga semuanya berjalan lancar ye cikgu. InsyaAllah, ada jalan penyelesaiannya nanti...

n@m@n said...

lamanya tak masuk sini Cm, hehe

selamat kembali bertugas

cikgu_math said...

Naman> he..he... memang blog ni dah lama bersawang.. baru nak sapu balik.. tapi jangan bimbang... CM selalu merantau ke blog naman

cikgu_math said...

Yus> InsyaAllah... CM sedang memikirkan caranya...

zino said...

banyak aktiviti tu cikgu hehe

cikgu_math said...

Zino> itu dah jadi trade mark cikgu awal tahun...