Followers

Thursday, December 30, 2010

hari pendaftaran sekolah ADAM

hari ni pergi ke SKSI 4 untuk daftar Adam untuk masuk ke tahun satu 2011

Program bermula jam 8.30 pagi... Perancangannya nak tinggalkan Adam dengan Ani, sebab dalam masa yang sama CM terpaksa attend menyuarat kokurikulum disekolah, tetapi bila sampai di sekolah, nak bangun dari kerusi pun Adam tidak dibenarkan!!





alahai..... boringnya..
guru besarnya bercakap tentang KSSR, guru prasekolah bercakap mengenai KSSR dan guru tahun satu pun mengulang tajuk yang sama.
CM yang bertugas sebagai cikgu pun boring tahap gaban, apalagi parents yang tak tahu apa-apa istilah tentang teori  pendidikan.



Adam paling ketara kepuasannya! bangun, duduk dan akhirnya baring di atas kerusi...
Last sekali dambilnya camera dan snap semua yang ada...dan tahi lalat umi pun menjadi focus cameranya...

7 comments:

zino said...

adam dah bosa.. hehe

cikgu_math said...

Zino> tapi tak mahu kesekoalh... tadika dulu pantang ada kakak/abang yang cuti. maka dia pun ponteng... hasilnya hingga hari ini tak tahu membaca!!

sally said...

Selamat menempuh alam persekolahan ya Adam..

~ yus ~ said...

Sama lah masa saya menghadiri program transisi Alia hari tu. Balik2 KSSR

cikgu_math said...

sally>> semua kakak dan abangnya berdebar menunggu Adam masuk sekolah.

cikgu_math said...

Yus, rasanya itu adalah arahan.. mesti bercakap tentang KSSR.

Cik Bee said...

KSSR tu gapo umi? ensem adam, siap pakai neck tie... hehehehehe
moga adam tok ponteng macam die ponteng tadika!