Followers

Thursday, January 22, 2009

mesyuarat ....o....mesyuarat

Bermula jam 2 pm, berakhir jam 4 pm - mesyuarat Post Mortem peperiksaan Akhir tahun 2009 di Oktagon. Dua jam perbincangan....masing-masing memberikan post mortem dan strategi peningkatan untuk subjek masing-masing.
Itu usaha cikgu...120% cik gu berusaha untuk mencemerlangkan pelajar!..... bagaimana dengan pelajar??
Bak Kata Mr Eyu : "Di antara perkara yang menyumbangkan kegagalan ialah sikap pelajar"
Masa cik gu mengajar tak bagi tumpuan, Kerja rumah yang cik gu bagi tak pernah buat...kalau siap pun dengan cara meniru, sebab takut kena denda....kalau tak faham tak pernah nak tanya, kenapa ya??
WAHAI ANAK-ANAK KESAYANGAN
Ubah lah sikap anda...kalau sikap anda sikap pelajar cemerlang, pasti anda akan mengenggam kejayaan.


4 comments:

tchersally said...

Yes..why dear students???..why??..tell us..huhu..meeting tadi amat menyiksa mata ku..

"" M.D.F.Z "" said...

mr eyu!!!physics is fun!!!best2..nway tc sally..sir eyu br je ckp,"kalu kito ado bdok2 mcm batch you all(batch spm 09) pn lg baik dh drpd bdk sbp..bngga woooooo...tp batch trbaik pn tchr,ttp nk drop est blako..hehe..apohal la blakow....nway i'm one of the stdnt who wnt to d*** est...ngeh3

tchersally said...

M.D.F.Z,
no comment..ur choice..not mine..any way it doesnt affect me or d school at all..

Abiey69 said...

Mesyuarat....... biasalah. masa nih baru nak cari mana bagus dan mana tak bagus...

alih2 kita juga yang kena...
ubah cara ajar... cari strategi lain.. guna kaedah yang menarik and bla bla bla... anak murid relak aje..... malas tetap malas...

dah nama cikgu.. apa2 pun cikgu jugak