Followers

Tuesday, September 18, 2012

mereka..... (1)

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk membuat coretan di sini.
 PMR hanya 2 minggu lagi.... tetapi pelajar CM bagaikan sudah bebas dari segalanya..
Lepas Trial exam mereka sudah bergembira sakan , dan kini menduduki  peperiksaan PRA PMR .
Masih ada dua hari lagi untuk mereka membebaskan diri mereka dari peperiksaan walau pun perjuangan sebenar , iaitu PMR sebenar masih belum di tempuhi...

Entahlah.... cikgu yang risau!!! mereka sedikit pun tidak memeikirkan tentang result peperiksaan  mereka nanti! Seolah-olah cikgu yang nak menghadapi exam!!!!


4 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. diorang buat2 cool tu cegu :)

mademoiselle azieshakespeare said...

betul-betul :)

cikgu_math said...

RC>> kalau diorang buat-buat, baguslah... tapi yang bimbangnya dia betu-betul cool!!!!

cikgu_math said...

Azie>> hehe.. Azir baru jd cikgu 2 tahun dah merasa..