Followers

Sunday, March 06, 2011

Grrr!!! tapi nak senyum!!!

time untuk merelaxkan otak...
hari banyak free .... kononnya nak menyambung kerja-kerja menyiapkan borang keluar masuk pelajar yang dah betangguh sekian lama... masih seperti ini

dah berjam-jam key in data ke dalam excel, tiba-tiba....
nak delete row, tetapi terdelete sheet!!
Alahai.... sia-sia kerja hari ni!!!
Dah malas nak sambung ....

time untuk blogwalking
time untuk relax....
time untuk berfacebook!

he..he.. bilalah nak siap kerja ni??
sedangkan kena hantar ke JPN dan PPD sebelum 6 hb setiap bulan!!
hehe... itu tarikh hari ini!!!

Grrrrr.....

3 comments:

laki cikgu kimia said...

la CM. apsal tak 'undo' je?

cikgu_math said...

Tak boleh undo... dia dah warning awal-awal, tapi confident jer CM tekan yes, sbb dlm kepala delete row, tak nampak kat situ delete sheet...

AZANI said...

salam cikgu
kaekadang dalam keadaan sibuk, lain yang ditekan...