Followers

Tuesday, July 06, 2010

jauh perjalanan... amat meletihkan!!

perjalanan yang jauh dan panjang....
CM memulakan perjalanan kali ini pada pagi jumaat ditemani oleh adik CM ke Sekudai Johor untuk pendaftaran Aliaa ke UTM. Ketibaan kami pada waktu orang keluar pejabat, dan satu masaalah untuk masuk ke Taman Universiti.Pengalaman yang tidak cukup indah untuk pertama kali ke Sekudai, tetapi dipermainkan  oleh tuan punya rumah tumpangan. Janji dua bilik besar, tetapi yg dapat hanya dua bilik yg betul-betul muat katil king size.. drp dua bilik yg di tempat, akhirnya terpaksa menyewa 4 bilik .

Drp Skudai, CM dan anak-anak  ke Kuala Lumpur untuk menghantar Akiff Ke GMI. Adik CM terpaksa balik semula ke Terengganu. Kali ini kakak CM drp Terengganu datang untuk menemani CM. Perjalanan yang memenatkan.... Sehari suntuk di GMi pada hari Sabtu.

Daripada GMI. kami ke Shah Alam untuk menghantar barang-barang Farhani yang baru mendaftar untuk Degree di Shah Alam. Kerana pendaftarannya sama tarikh dengan Aliaa, dia terpaksa mendaftar sendirian tanpa kehadiran CM.

Bertolak pulang pada pagi tadi ( Selasa) dan hanya tiba dirumah pada waktu petang..
perjalanan yang betul-betul memenatkan, sejauh lebih drp 2000 km, selama 5 hari (Jumaat hingga selasa). Ruang rehat hanya waktu malam di bilik hotel.....ZZZZzzzzzz.....

Hari yang betul-betul memenatkan... untuk pendaftaran 3 orang anak ke IPTA!

2 comments:

sally said...
This comment has been removed by the author.
TokNabe said...

KAlau tau boleh menumpang rumah saya, skudai tak jauh mana dgn rumah saya.