Followers

Tuesday, March 16, 2010

Tanda soal ???

Mengadap Komputer tanpa kerja,
tiba-tiba teringat e-filing LHDN
cuba nak buat, tetapi semua maklumat di sekolah...
Saja buka laman web untuk meninjau-ninjau...

Tak ada pula potongan untuk langganan internet  melalui jalur lebar.....

Atau CM tersilap faham???
Untuk cukai 2010 ke??

Potongan belian komputer masih untuk 3 tahun sekali...
Huh..
setiap tahun beli computer, 2007, 2008, 2009.
kerana setiap tahun ada anak yang masuk IPTA
CM siap simpan resit...
ingatkan cukai 2009 dah bermula semua tu...
Pening lagi!!!
he..he..he..

6 comments:

TokNabe said...

Saya juga baru teringat tapi belum mula mengisi lagi.... sbb semua maklumat kat skolah :)

a kl citizen said...

last minute baru saya nak buat nanti

sonata anak kancil said...

ahhhh??? LHDN...baru teringat daaaa....TK-tk ade notis kat sini...nanti lah dulu....tunggu dulu

Mak Su said...

salam kenal.... saya tak brp phm rebat cukai tu.... so far pun, mmg tak ada pembelian apa2 yang melayakkan...

zino said...

dah kena isi ke.. alahai..

roha said...

Salam.
Baca n3 ni, teringat pulak kat diri sendiri. Dah isi ke belum?
Nak check la balik......lupa la pulak.

Wassalam.